maanantai 23. elokuuta 2010

Lennot hallussa

Perjantaiksi oli sovittu tapaaminen Kilroyn Around the World-edustajan kanssa. 1,5 tuntia myöhemmin kädessä oli lentosuunnitelma ja ensimmäinen osa lipuista varattuna ja maksettuina. Syyskuun lopussa aukeavat loput lennoista varattaviksi, silloin seuraa osa 2. Lentoreittimme on herkullinen.

Aloitamme reissuvuotemme 8 päivän lomalla Kiinassa. Lento Pekingiin lähtee 19.10. Pekingistä jatkamme varsinaiseen määränpäähämme Sydneyyn, mistä teemme omatoimisesti erillisillä lipuilla reissuja muualle Ausseihin sekä Uuteen-Seelantiin. Vuoden lopussa lennämme Aucklandin kautta Fidzille muutamaksi viikoksi lööbaamaan ja seikkailemaan. Fidziltä suuntaamme jenkkilään ja matkaamme Kalifornian auringon alla San Franciscosta Los Angelesiin road trip-henkisesti. Losista lennämme elokuun puolessa välissä Lontooseen ja totuttelemme muutaman päivän eurooppalaiseen elämänmenoon ennen paluuta Suomeen. Ei paha suunnitelma seuraavalle vuodelle! Mitäs SINÄ teet ensi vuoden aikana? ;)

To Do-lista kasvoi taas muutamalla kohdalla, huhhei. Siitä lisää myöhemmin, nyt tiedossa hotellin etsintä ja bookkaus Pekingistä, jotta meille myönnetään turistiviisumi Kiinaan. Onneksi sen saa nopeasti, hitaimmillaankin neljässä arkipäivässä.

Tuo Kilroyn suunnittelupalvelu oli kyllä mahtava! Olimme jo etukäteen listanneet toiveitamme ja halujamme sen perusteella, mitä Kilroyn sivuilla olleet reittivaihtoehdot sisälsivät. Myyjä toimi tilanteessa asiantuntijana ja osasi fiksusti yhdistellä toiveitamme ja ehdottaa uusia vaihtoehtoja. Alkuperäissuunnitelman New York vaihtui Kaliforniaan ja Samoa ja Tonga Fidziin, kun selvisi tarkemmin mitä eri kohteilta haluaisimme ja mitä niissä olisi tarjolla. Jonkunverran myös käytettävissä oleva budjetti ja paluuhetken aikataulut kotona ohjasivat valintojamme. Emme olisi missään nimessä osanneet rakentaa yhtä edullista ja mieluisaa pakettia itse, sen huomasimme yhden illan perusteella kun lentojen hintoja etsimme netistä. Tämä reitti on juuri meidän näköisemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!