lauantai 31. heinäkuuta 2010

Alku, kuinka omaperäistä

Päätin jo opintojeni alkupuolella, että Ausseihin on päästävä töihin. Yksi hiprakkainen ilta opiskelukavereiden kanssa paljasti sen, että en ole yksin haaveideni kanssa. Klassiset tyttöjenvessareissu-tunnustukset loivat pohjan myöhemmälle ideoinnille.

Alkuvuosien hämärä innostus muuttui konkreettisemmiksi suunnitelmiksi kesän 2009 yövuorojen aikana. Oli hyvää aikaa ottaa selvää työmahdollisuuksista ja siitä, mitä sairaanhoitajana toimiminen Australiassa edellyttää. Pitkät surffaussessiot tuottivat mieluisaa jälkeä; urakka ei olisi ollenkaan mahdoton. Kielikoe, paperisotaa, keuhkokuvat, alle 30-vuotiaille suunnattu vuoden working holiday-viisumi ja lentoliput. Ei paha. Opiskelukaveri oli aivan yhtä innoissaan asiasta, joten suunnitelmat pyörähtivät käyntiin.

Keväällä 2010 suoritimme IELTS:n kielikokeen ja aloitimme tarvittavien papereiden haalimisen. Nyt on Working Holiday-viisumi taskussa (tai oikeastaan sähköpostissa), todettu terveeksi ja myönnetty lupa työskennellä sairaalassa, seuraava vaihe on hakea varsinaista rekisteröintiä Australian hoitsuviranomaisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!