tiistai 10. maaliskuuta 2015

Alkupaloja Suomihäistä

Muutama makupala potrettikuvista, ennenkuin saan nettiin kunnon koosteen. Oli se kyllä upea päivä! 

Mekko on muuten myynnissä 200 € hintaan, sisältäen vannehameen, jos jotakuta kiinnostaa. Siistissä, ehjässä kunnossa, sovitusmahdollisuus Helsingissä. Samoin tuo tekoturkis-jakku ja valkoiset ranteenlämmittimet ovat kaupan.

Kuvista kiitos meidän upealle kuvaajalle, Timo Idänheimolle!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on myös harvoja lähikuvia, missä toi laahus näkyy hyvin.

   Poista
 2. Vau onpa kaunis mekko! Ja toi turkki sopii siihen tosi hyvin. Saitte kauniit lumiset haat :)

  VastaaPoista
 3. Onnea avioparille! :) Missä sairaaloissa olet ausseissa ollut töissä (ja missä kaupungeissa?) tai tiedätkö minne voisi/kannattaisi hakea hommiin? Olen vasta valmistumassa oleva sh ja halu ulkomailla työskentelyyn olisi kova! Australia on noussut listan kärkeen maita miettiessäni... Tuttuja on sinne lähtenyt lyhyemmäksi ja pidemmäksikin aikaa, mutta terveysalan ihmisiä siellä en tunne. Tosi mielenkiintoinen tää sum blogi, en vaan kokonaan kerennyt lukemaan, jotta kaikesta tapahtuneesta olisin päässy jyvälle vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaapa uusin postaus, siinä on juttua Ausseihin rekisteröitymisestä. Mä olen ollut töissä Sydneyssä, sitten ympäriinsä Perthissä yksityisissä ja julkisen puolen sairaaloissa melkeinpä kaikissa (paitsi tietty ihkauudessa Fiona Stanleyssä en oo ollut) ja sitten maaseudulla yhdessä keskussairaalassa.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!