tiistai 25. maaliskuuta 2014

Täydellinen kurjan päivän korjaus

Ei oo tämä viikko alkanut hyvin. Sunnuntaina jouduin töihin aamukahdelta sikapitkälle keikalle ja vietin loppupäivän krapulaa vastaavassa tilassa, ilman sitä edellisillan viihdeosiota. Ikkunat oli pestävä, ja viimesen huoneen kohdalla päätin sitten pistää vipinää kinttuihin, ja kolautin varpaat sängynjalkaan sillä voimalla, että nyt taitaa olla pikkuvarvas murtunut. En oo jaksanut sitä kuvata, kun ei se hoitoon vaikuttaisi millään tapaa. Kipeä kuin mikä se on, ja punaisenmusta turvonnut pallura. Eikä mahdu kunnolla mun työkenkään, joten mä viihdytän muita seisomalla toimenpiteissä yksijalkaisena aina välillä, kenkä maassa ja jalka joogahenkisesti toisen pohkeen päällä...

Tänään olin sitten normaalisti töissä, ja uuden työkaverin käsitellessä verisiä välineitä räpsähti mun silmään verensekaiset vedet, visiirimaskista huolimatta. Ottaisi päähän jo ihan muuten vaankin, mutta nyt siinä on vielä epämiellyttävä extralisä mukana potilaan historiasta johtuen. Tavoistani poiketen tihrustin itkua toimistossa kun meidän supermukava, ylikohtelias brittilekuri yritti a) ottaa verinäytettä säälittävällä perhosneulalla ettei vaan sattuisi enempää ja b) lohdutella todennäköisyyksillä, jotka kieltämättä on ihan uskomattoman minimalistiset sen suhteen että siinä lentäneessä vesi-veri-seoksessa olisi mitään viruspartikkeleita. Näistä silmäroiskeista alkaa tulla vuosittainen rutiini.

Kotona onneksi odotti aika ihana valokuva sähköpostissa:

Sisu, 6 viikkoa.
Kuvassa näkyvä herra saapuu meille alle kahden viikon päästä. En malta odottaa, en malta odottaa!

7 kommenttia:

 1. Toivotan mielettömästi onnea uuden perheenjäsenen kanssa :) Tuleepa vauhtia huusholliin. Meillä jo kaksi chowia ja kolmas aloittaa pian matkansa Suomesta tänne helvetillisen paperisodan ja eläinlääkärikäyntien jälkeen. Ja seuraava jonossa sitten rapakon takaa :) Kun koirakuume iskee, ei siihen tunnu mitkään pillerit auttavan :D Jään innolla seuraamaan tulevia koiravauvakirjoilujasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä aika eri meno kotona nyt, kun pentu touhuaa jaloissa. Huhh, siinä onkin paperisotaa tuoda koira tänne :O

   Poista
 2. Ihana karvapallero! <3 Ei auta tätä omaa hauvakuumetta ollenkaan. Minkä rotunen tämä ihanuus on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun koirakuume ei helpottanut millään, joten tässä lopputulos. Yksi kpl suomenlapinkoiria Australiassa :)

   Poista
 3. Voi ei tuollainenko sinne tulee! En kestä :D

  VastaaPoista
 4. Auuh mikä päivä. Näiden vastoinkäymisten rinnalla omat työvalitukset tuntuvat aika pieniltä. :/

  Tuo pallura sen sijaan on söpöyden multihuipentuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on livenä vielä söpömpi, ja taitaa itsekin tietää sen ;) Ja nyt ei onneksi tarvii viikkoon mennä töihin päinkään! Wohoo!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!