lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kipeänä, vol.1, 2 ja 3.

Suomesta paluun jälkeen ei ole ollut ensin aikaa, ja sitten minkäänmoista motivaatiota blogata yhtään mistään, ainakaan tälle alustalle. Oon pohtinut ties mitä vaihtoehtoja, mutten päättänyt vielä mitään varmaa, joten jatkanen hiljaista päivitystahtia.

Ihanan loman jälkeen alkoi paluu arkeen, ja pitkistä lennoista ja uuvuttavan raskaasta ja pitkästä 14 tunnin ylityöpäivästä suuttunut selkä laittoi pariksi päivää saikulle. Siitä kun toivuttiin, iski elämäni yksi hirveimmistä mahataudeista, ihanan suomityttöviikonlopun viimeistelijäksi. Onneksi oli mies kotosalla siivoamassa sotkut ja keittämässä kurpitsasosekeittoa potilaalle. Ja nyt iski viikon vaivannut räkätauti. 

Kaiken sairastelun lomassa ollaan ehditty kierrella asuntomarkkinoita ja juonia tulevia asumiskuvioita. Tutka sopivan alueen suhteen tuntuu laajenevan viikko viikolta, kun kaikki lähimaillakaan Perthin cityä olevat alueet ovat niin kuumaa kamaa, että tarjouksia kohtuuhintaisista taloista jätetään ennen yhtäkään näyttöä, alle vuorokaudessa. Tätä menoa me asutaan kohta Mandurahissa, paikallisessa eläkeläisesikaupungissa melkein tunnin matkan päässä kaupungista. Hyvästi työmatkapyöräily siinä vaiheessa!

Olen myös viritellyt verkkoja työmarkkinoilla ylennyksen suhteen. Yksi clinical nursen äitiyslomasijaisuus haluamaltani erikoisalalta meni sivu suun viime viikolla, liikaa päteviä hakijoita ja mulla erikoistuminen vasta kesken. Tarjosivat kuitenkin palkallista harjottelijan paikkaa 1,5 kuukaudeksi, eri asia saanko vapautusta töistä ko. ajaksi. Toinen CN-hakemus on tuossa pöydällä ja arvon ees taas, haluanko moista stressitekijää elämääni edes puoleksi vuodeksi, vaikka kuinka näyttäisi hyvältä CV:ssä.

Palaillaan, kunhan lenssu helpottaa.

4 kommenttia:

 1. Voi ei, paranemisia! Kyllä se matkustelu ja lomailu on välillä todella rankaa, varsinkin noin pitkät lennot. Mäkin ole usein sairastunut just jonkun "stressin" jälkeen.

  Minä toivon ettet lopeta bloggaamista, tai jos teet salaisen blogin, että sitä saisi tämmöinen yksi "tuntematonkin" lukea. Varsinkin sun työjuttuja on ollut todella mielenkiintoista lukea, kun samalla alalla ollaan.

  VastaaPoista
 2. Oi ja voi!
  Luin vasta juuri äsken viimeisen päivityksesi.
  Aloitin nääs a i v a n alusta viime sunnuntaina.
  Älä vaan lopeta.
  Tämä on tosi hyvä blogi, kiinnostava, piristävä, jne.

  Jatkoa odotellen.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!