maanantai 18. maaliskuuta 2013

Toinen jalka lomalla

Tassa ollaan jo lomatunnelmissa. 22h toita jaljella, hyvalla tuurilla paljon vahemmankin! Tama yo menee paivystyspuhelimen kanssa nukkuessa ja sehan tietaa parhaimmillaan ylimaarasta vapaata, lisaksi yritan mankua saldovapaita torstaille. Yksi koulupaiva, ja se olisi siina!

Kouluhommat on tehtyna, enaa tarttis pari artikkelia tulostaa matkalukemiseksi ja palauttaa ensimmaiset tehtavat. Aika kivaa! Matkalaukku on jo kaivettu esiin ja olen hiljalleen kasannut siihen ymparille mukaan otettavia juttuja ja etenkin tuliaisia. Viela pitaisi ostaa kasa TimTameja tuliaisiksi, niita ei voinut ostaa etukateen kun eihan ne piru viekoon saily tassa taloudessa!

Vuoden Tyttoystava siivoaisi talon ja pesisi auton ennenkuin mies palaa kahden viikon  tyomatkaltaan paiva ennen omaa lahtoani, ja tietty hakisi sen miehen sielta kentalta muttamutta.. mulla on suomityttojen illanvietto enka siten taida olla ihan ajokunnossa.. Onneksi imurin kayttoon ei tarvita ajokorttia, hieman vain ylimaaraista motivaatiota..

Perjantaina lahtee iltapaivalla Qantasin kone ensin Singaporeen, ja sielta sinivalkoisin siivin Helsinkiin. Ruokatilaus aidille on jo jatettyna ja kyyti lentokentalta kotiin jarjestettyna. Ensimmaisen paivien ohjelmakin on jo aikaslailla muodostunut: perhetta, kavereita ja lisaa samaa aina keskiviikkoon asti, jolloin odottaa ihana miniloma pohjoisessa mokilla. Paasen rinteeseen ties kuinka monen vuoden tauon jalkeen, kunhan vaan mahdun lautailuhousuihini, hih ja hui.

Blogi viettanee siis hiljaiseloa seuraavat viikot, ellei iske unettomuus tai muu vaiva Suomessa.

5 kommenttia:

 1. Melkolailla täydellisen kuuloista. Ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Ihana blogi sulla, löysin tänne kun aloin kaivelemaan tietoa sairaanhoitajan hommista Australiassa. Olen haaveillut pikkutytöstä asti sinne muuttamisesta, mutta painanut ne haaveet aina pois mielestä kun on koulu, työt, arki hoidettavana, ei oo rahaa, pelkkää velkaa... Mutta nyt on ruvennut kaivelemaan pahemman kerran, olen 26-vuotias ja vajaat kolme vuotta tehnyt sh:n töitä sisätautipuolella Suomessa. Olen alkanut miettimään, että mitä jos pistäisi asunnon myyntiin, repisi jostain (?) rahaa ja lähtisi, vaikapa sitten ensi vuonna tms... Mutta kuume on kova! Olisin halunnut kysellä sulta sellaista, kun luin tuolta dundernewsin foorumilta että nyt tarvittaisiin joku about 10 000 dollaria maksava bridgingkurssi, siis kaikki suomalaiset sh:t ketkä siellä työskentelee tai aikoo työskennellä. Tuntuu aivan älyttömälle, onko sulla mitään tietoa tästä hommasta? Eilen mulle Profcolta vastattiin hätäiseen mailiini, ettei sitä urssia tartteis, mutta sitten taas tuolla dunderin foorumilla on ihan toista... Itse kuitenkin haluaisin nimenomaan sh:n töihin toimeentulon vuoksi, eli työpaikka yms. pitäisi olla valmiina ennen lähtöä. Melkoinen järjestö taitaa olla tuo AHPRA :/... Mä olen kyllä siis ihan pihalla vielä muutenkin kaikesta mitä tarttee järjestellä jne. ja tää asia on ihan vasta haaveiluasteella, mutta toivottavasti et hermostu tällaisista kyselyistä :P
  Toivottavasti sulla on ihana loma meneillään :) Ja oikein mukavaa pääsiäistä sulle!
  T. Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, on ihan unohtunut tähän vastaaminen. Kyllä se niin taitaa olla, että suomalaisella koulutuksella tarvii tällä hetkellä sen bridging-kurssin, mutta ei mullakaan huhupuheita ja Dunderia parempia tietolähteitä ole. AHPRA on mitä on, mutta kannattaa kokeilla olla sinne suoraan yhteydessä ja kysyä, miten asia on. Ilman rekisteröintiä on turha haaveilla sh:n hommista, edes sijaisuuksista.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!