lauantai 29. joulukuuta 2012

Mista tietaa etta on kuuma?

Taalla on helleaalto, eika suinkaan mikaan suomalainen +25 astetta pari paivaa putkeen-helle, vaan mittari keikkuu paivatolkulla +40 asteen molemmin puolin. Onneksi viime vuoden helteiden aikaan saimme ostettua kannettavan ilmastointilaitteen makuuhuoneeseen, niin ei ole nyt pahimpien joulu-alennusmyyntien aikana tarvinnut raahautua siihen tungokseen etsimaan ilmastointilaitteita ja kuuntelemaan ei oo-myyntipuheita.

Vaan mista tietaa etta on oikeasti kuuma?

Kylma suihku on iltatoimien kohokohta, ja saastetaan viimeiseksi juuri ennen sankyyn menoa. Niin kylmaa kuin hanasta tulee (vaikka se ei kylla ole kauhean kylmaa).

Suihkepullo taynna jaista vetta sangyn vieressa. Yollisten heraamisten pelastus, ja oiva valine mielenosoituksiin, jos unikaverin tasainen tuhina arsyttaa liikaa.

Ikuinen sylissanukkuja ja vieressa halaaja potkii samaisen unikaverin toiseen paahan sankya. Tila on viileytta!

Muistaa ladata termosmukin tayteen jaapaloja illalla, juomalamminta vetta keskiyoksi!

Se, etta odottaa innolla toihin paasya (se ilmastointi..). Kestan minka vaan hardellin toissa ensi viikolla, kunhan saan nauttia siita tasaisessa +18 asteen viileydessa!

Oppii avamaan kaikki ikkunat ja rappanat illalla, ja sulkemaan ne salamaa nopeammin aamulla ja pitamaan verhot alhaalla koko paivan. Se siita kauniista auringonpaisteesta...

Oppii kaantamaan sandaalit nurinpain uimisen ajaksi, ettei jalkapohjat palaisi karrelle. Ja istumaan autossa pyyhkeen paalla, kun varjosta ei loytynyt parkkipaikkaa ja mustat nahkaistuimet ja ratti polttaa kasia ja avonaista selkaa.

Vetta ja suolaa kuluu jarjettomat maarat ja silti vaan voimat uupuu valilla. Tanaan tavoitteena siivota edes vahan ja suunnata sitten rannalle ja hautautua kaulaa myoden Intian valtameren syleilyyn. Tama siis silla ehdolla, etta ranta on auki, eilenkin pari biitsia suljettuna haivaaran takia. Jos nain kay, on varavaihtoehtoina J:n vanhempien allas ja mun uintitekniikkaharjoitukset. Kasivarret ei olekaan viela tarpeeksi soseena eilisesta altaalla rapikoinnista, kavimme testaamassa lahikoulun altaan. On siina yksityiskoulun oppilailla kissanpaivat 50 m lammitetyn ulkoaltaan kanssa. Pikkasen kylla soi naista treenailla surkeaa vapaauintitekniikkaani ihan alkeista uusiksi, kun vieressa arviolta 7-vee tytto kiskoo perhosuintia isansa valvovan silman alla...

2 kommenttia:

  1. Hei! Täällä entinen (ja ehkä taas pian tuleva) maailmanmatkaaja sairaanhoitaja, kiva kun löysin blogidi. Täytyy ajan kanssa lukea läåo sun vanhoja postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, tervetuloa seuraamaan sh-seikkailuita pallon alla! :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!